Pages

Sunday, February 17, 2013

Gazeta Tema: Tjetër krim i tmerrshëm, gruaja dyshohet se ka ekzekutuar të shoqin 67- vjeçar për xhelozi

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Tjetër krim i tmerrshëm, gruaja dyshohet se ka ekzekutuar të shoqin 67- vjeçar për xhelozi
Feb 17th 2013, 16:42

policia-sirenaaaKrimet e tmerrshme nuk kanë të ndalur. Një 67- vjeçar është gjetur i vdekur pranë banesës së tij në fshatin Xibrakë të Elbasanit.

Faik Poka u gjet pranë shtëpisë, ndërsa policinë e ka njoftuar e shoqja.

Megjithatë, dyshimet janë se vetë e shoqja e ka qëlluar atë me çifte në kokë dhe gjoks.

Dyshimet fillestare janë se e shoqja e ka vrarë për shkak të xhelozisë. Megjithatë policia po vazhdon hetimet.

Çifti jetonte vetëm pas gjashtë fëmijët i kishin në emigracion.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment