Pages

Monday, February 25, 2013

Gazeta Tema: Shoferi i autobusit i njohur edhe si “Ndëshkuesi” (VIDEO)

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Shoferi i autobusit i njohur edhe si "Ndëshkuesi" (VIDEO)
Feb 25th 2013, 17:15

shoferKëtij shoferi autobusi në Rusi i ka ardhur në majë të hundës me shoferët e papërgjegjshëm, sa ka vendosur që t'i ndëshkojë.

Alexei Volkov, që punon në Zelenograd, është bërë i famshëm në internet pasi poston videot e tij, duke goditur makinat e shoferëve të pabindur dhe të pakujdesshëm.

Për këtë shkak, ai quhet edhe "Ndëshkuesi".

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment