Pages

Thursday, February 14, 2013

Gazeta Tema: Rovena Stefa, super e nxehtë për Shën Valentinin (FOTO)

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Rovena Stefa, super e nxehtë për Shën Valentinin (FOTO)
Feb 14th 2013, 17:48

Ajo është e njohur për prezantimet dhe videoklipet e saj të nxehta. Kështu do të vijë edhe në klipin e saj më të fundit, të titulluar "Hajde ti". Dhe, me rastin e festës së Shën Valentinit, Rovena Stefa ka publikuar një foto vërtetë të nxehtë nga ky klip, që pritet të publikohet në ditët në vijim. Me këtë rast Rovena uron gjithë të dashuruarit.

rovi

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment