Pages

Thursday, February 21, 2013

Gazeta Tema: Rihanna-Chris të ndarë? Kalojnë pushime të nxehta në Havai (FOTO)

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Rihanna-Chris të ndarë? Kalojnë pushime të nxehta në Havai (FOTO)
Feb 21st 2013, 17:05

Historia e tyre tashmë është kthyer si një serial, pasi një ditë flitet për fejesën e tyre, ndërsa të nesërmen për ndarje. Por, duket se që prej ribashkimit të tyre muaj më parë, Rihanna dhe Chris Brown nuk mund të ndahen më. Ata janë fotografuar së bashku në Havai, për të festuar ditëlindjen e 25 të Rihannës.

rihana

'Pour it up! Pour it up!' Rihanna Tweeted this shot of the couple later in the day

Just the two of us: Chris steered his on/off girlfriend down the picturesque coast

Tactile: The birthday girl, who turns 25 today, reached for her beau's hand

Holding him close: Rihanna was pleased to see her beau, and wrapped her arm around him

Why so serious: The paramours seemed to be deep in conversation

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment