Pages

Wednesday, February 27, 2013

Gazeta Tema: Pedagogu sheh porno dhe ‘ndan’ pamjet me studentët

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Pedagogu sheh porno dhe 'ndan' pamjet me studentët
Feb 27th 2013, 17:53

Ky pedagog do të donte shumë që ta kishte shkëputur laptop-in nga projektori.

Skandali ka ndodhur në një universitet në Hollandë.

Profesori belg kishte përgatitur leksionin e radhës për kiminë ushqimore.

Studentët në universitetin Wageningen ndoqën leksionin.

Më pas profesori u ul, hapi internetin, u fut në faqen PornHub dhe po shihte një klip porno.

Por kompjuteri i tij ishte akoma i lidhur me projektorin dhe në mur nisi të shfaqej video që ai po shihte.

Profesori belg, edhe pse cilësohej si një mësues i shkëlqyer, u deklarua i padëshiruar më në këtë universitet.

porno

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment