Pages

Tuesday, February 12, 2013

Gazeta Tema: Parlamenti Europian: Jemi të shqetësuar nga deklaratat e Berishës për nënshtetësinë

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Parlamenti Europian: Jemi të shqetësuar nga deklaratat e Berishës për nënshtetësinë
Feb 12th 2013, 15:33

lunacekParlamenti Europian është shqetësuar nga deklaratat e kryeministrit Berisha mbi mundësinë e dhënies së nënshtetësisë shqiptare shtetasve të Kosovës. Kjo është bërë e ditur nga eurodeputetja Urlike Lunaçek, raportuese e PE-së për Kosovën.

"Rreth Sali Berishes, i cili deshiron t'u jape pasaporta shqiptareve te Kosoves…e di qe ka disa shqetesime ne Parlamentin Europian sepse e njejta gje po ndodh ne disa vende te tjera, si mes Rumanise dhe Moldavise. Pasaporta u jepen shtetasve te vendeve qe ndodhen afer e qe flasin te njejten gjuhe etj.. gjithashtu edhe per Shqiperine ka shqetesime. Une nuk merrem me Shqiperine ndaj s'mund t'ju them ekzaktesisht se kush po flet me Qeverine atje per kete çeshtje, por mund t'ju them vetem se ka shqetesime rreth kesaj çeshtjeje", tha Lunaçek.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment