Pages

Friday, February 22, 2013

Gazeta Tema: Pamjet e tmerrshme nga përmbytjet në Athinë (FOTO)

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Pamjet e tmerrshme nga përmbytjet në Athinë (FOTO)
Feb 22nd 2013, 17:37

Këto janë momentet e tmerrshme kur një shofere për pak sa nuk përfundon në mënyrë tragjike pasi uji dhe balta vërshojnë në makinën e saj.

Skena dramatike përfundon pa viktima, pasi disa persona të pranishëm aty arrijnë të shpëtojnë gruan në fjalë.

Ndërkohë, kryeqyteti i Athinës është përmbytur sot, ndërsa banorët flasin për një rrebesh që nuk është parë ndonjëherë.

Një grua ka gjetur vdekjen si pasojë e përmbytjeve, kurse dhjetëra banesa janë dëmtuar.

Pamjet tregojnë edhe një punëtor që për pak përfundon tragjikisht, ndërsa punonte në çatinë e parlamentit grek.

Shërbimet e emergjencës kanë marrë mbi 900 telefonata nga banorët që u janë përmbytur shtëpitë.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment