Pages

Saturday, February 23, 2013

Gazeta Tema: Një shikim brenda avionëve më luksozë në botë (FOTO)

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Një shikim brenda avionëve më luksozë në botë (FOTO)
Feb 23rd 2013, 18:59

Hidhuni një sy avionëve më luksozë në botë.

Fotografi Nick Gleis, është i specializuar në fotografimin e këtyre avionëve, por puna e tij shumë rrallë bëhet publike, pasi kështu duan pronarët miliarderë të këtyre avionëve.

Kësaj here, ai ka publikuar disa foto të avionëve që i përkasin Jackie Chan, princit saudit Al- Waleed bin Talal dhe Donald Trump.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment