Pages

Thursday, February 28, 2013

Gazeta Tema: Nëna mbyt djalin: Penisi i vogël do i shkatërronte jetën

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Nëna mbyt djalin: Penisi i vogël do i shkatërronte jetën
Feb 28th 2013, 18:04

waterNjë nënë në Indonezi ishte aq e shqetësuar nga fakti se djali i saj nëntë vjeç e kishte penisin e vogël, sa e mbyti në banjo.

Ajo druhej se penisi i vogël do i shkatërronte jetën.

Policia në Xhakarta thotë se nëna 38- vjeçare u kishte thënë atyre se djali i saj kishte një penis të vogël edhe para se të bëhej synet. Pas operacionit, penisi i tij u bë edhe më i vogël.

Policia bëri me dije se nëna ishte shumë e vetëdijshme për atë që kishte bërë dhe u dorëzua vetë në polici.

Zëdhënësi i policisë tha për AFP se ajo u kishte thënë se djaloshi i saj do kishte një të ardhur të errët për shkak të penisit të vogël.

Tani ajo po i nënshtrohet një vlerësimi psikologjik.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment