Pages

Monday, February 18, 2013

Gazeta Tema: Natalie Casey ekspozon gjoksin (FOTO)

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Natalie Casey ekspozon gjoksin (FOTO)
Feb 18th 2013, 17:22

Ajo mund të ketë qenë e mbuluar nga koka deri tek këmbët, por kjo nuk e pengonte faktin për të parë gjoksin e saj. Kjo, pasi Natalie Casey kishte zgjedhur një fustan transparent, poshtë të cilit nuk mbante reçipeta. Dhe për këtë arsye, gjoksi i aktores, këngëtares dhe prezantueses britanike ishte gjëja që binte direkt në sy.

natali

Oops-a-daisy! The actress bared all in her sheer black gown as she posed up a storm on the red carpet at London's Palace Theatre

Fashion blunder: Natalie fell victim to the glare of the photographers' flash bulb as she arrived at the star-studded awards ceremony Fashion blunder: Natalie fell victim to the glare of the photographers' flash bulb as she arrived at the star-studded awards ceremony

The perils of a sheer dress: The actress didn't seem too bothered about her fashion faux pas after picking up the award for Best Supporting Actress in a Play for her role as Angela in Abigail's Party

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment