Pages

Thursday, February 21, 2013

Gazeta Tema: Mund të zgjedhin nga plot 18 modele për flokët (FOTO)

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Mund të zgjedhin nga plot 18 modele për flokët (FOTO)
Feb 21st 2013, 17:21

E kemi provuar edhe ne para më shumë se dy dekadash, kur modelin e flokëve e përcaktonte qeveria.

Kështu ndodh edhe në Korenë e Veriut, ku femrat mund të zgjedhin nga 18 modele flokësh, të miratuara zyrtarisht nga qeveria komuniste.

Kurse meshkujt nga ana e tyre kanë dhjetë modele zyrtare, ku duhet të zgjedhin atë që u shkon më shumë.

Në vitin 2005, televizioni shtetëror nisi një fushatë, duke kërkuar nga meshkujt që të mbajnë flokë sa më të shkurtra.

Madje kamerat gjurmonin meshkujt që mbajnë flokët e gjata dhe i denonconin publikisht.

Televizioni shtetëror pretendonte se flokët e gjata të vjedhin energjinë nga truri.

Meshkujt duhet të mbajnë flokët më të shkurtra se 5 centimetra dhe duhet t'i presin çdo 15 ditë.

floket 1

2

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment