Pages

Tuesday, February 12, 2013

Gazeta Tema: Kush tha që avioni i Iranit s’fluturon? Ja me Photoshop

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Kush tha që avioni i Iranit s'fluturon? Ja me Photoshop
Feb 12th 2013, 17:22

Irani është prekur nga reagimet e ekspertëve që deklaruan se avioni i tyre më i ri Qaher 313 nuk fluturon, pasi duket si një avion lodër.

Për këtë arsye, kanë postuar foto të avionit në fluturim, por kështu i kanë bërë ekspertët të qeshin më shumë pasi duket që gjithçka është sajuar me Photoshop.

Irani pretendon se avioni fluturon duke shmangur radarët, mban armatim dhe është shumë i mirë në luftimet në ajër.

Ata kanë marrë një foto të mëparshme të malit Damavand dhe kanë vendosur avionin sipër. Madje edhe avionin e kanë marrë ashtu siç ishte i ekspozuar përpara presidentit Ahmadinejad.

1

2

3

4

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment