Pages

Tuesday, February 19, 2013

Gazeta Tema: Kurrë të martuar, por çmendurisht të dashuruar (FOTO)

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Kurrë të martuar, por çmendurisht të dashuruar (FOTO)
Feb 19th 2013, 18:18

Thonë se partneriteti në Hollivud nuk zgjat shumë.

Por romanca vazhdon të lulëzojë mes aktorëve të njohur Goldie Hawn dhe Kurt Rusell edhe pas 30 vitesh së bashku.

Çifti, që nuk është martuar kurrë, dukeshin të lumtur pasi po ktheheshin në Los Angeles pas një udhëtimi romantik.

Hawn dukej më e re se mosha e saj 67- vjeçare, ndërkohë që po drejtohej për tek makina me 61- vjeçarin Rusell.

Hawn, që është edhe mamaja e aktores së njohur Kate Hudson me burrin e dytë, Bill, dikur ka deklaruar se ajo dhe Rusell nuk kanë parë asnjë arsye pse duhet të lidhin kurorë.

"Jam e devotshme dhe kjo është pikërisht ajo që bën martesa," tha ajo.

"Ne i kemi rritur fëmijët në mënyrë të shkëlqyer, ata janë njerëz shumë të bukur. Kemi bërë një punë të madhe dhe nuk na u desh të martoheshim për këtë gjë", tha aktorja.

Të dy kanë luajtur në dy filma së bashku.

1

2

3

4

5

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment