Pages

Wednesday, February 20, 2013

Gazeta Tema: Kjo është stërvitja ushtarake më e çmendur në botë (FOTO)

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Kjo është stërvitja ushtarake më e çmendur në botë (FOTO)
Feb 20th 2013, 18:10

Një ushtare është ulur në gjunjë, gojën e ka të hapur dhe gjuhën të skuqur. Sipër saj është një burrë, që mban në duar një kobra të ngordhur. Gjarprit i është hequr koka dhe nga trupi i pajetë rrjedh gjak. Oficeri e shtrydh gjakun direkt në gojën e amerikanes.

Kjo grua i përket marinës amerikane dhe po merr pjesë në stërvitjen ushtarake më të çmendur në botë.

13 mijë ushtarë nga disa vende të ndryshme po trajnohen këtu në Tajlandë në kushtet më ekstreme.

Ata mësojnë se si të mbijetojnë në xhungël. Mes të tjerash mësojnë se si të vrasin një gjarpër dhe ta hanë. Ose se si t'ia këpusin kokën pulës me një të kafshuar. Po ashtu mësojnë të hanë insekte.

"Cobra Gold" është një stërvitje me ushtarë nga Japonia, Koreja e Jugut, Tajlanda, Malajzia, Singapori dhe SHBA.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment