Pages

Friday, February 22, 2013

Gazeta Tema: Katherine, një notare super e nxehtë (FOTO)

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Katherine, një notare super e nxehtë (FOTO)
Feb 22nd 2013, 17:10

Ajo është bërë e njohur si Miss Alabama dhe tashmë është në kopertinat e mediave më të rëndësishme. Bëhet fjalë për Katherine Webb, 23-vjeçaren e cila ka shfaqur gjithë hiret e saj, teksa stërvitet në një pishinë, në kuadër të një spektakli që do të marrë pjesë në Kaliforni.

kat

Big competition: The participants have to dive from 10 metres in the air

Staying in check! Katherine Webb had to make sure her chest stayed in her bathing suit on Thursday in Los Angeles

Very flexible: The 23-year-old showed off her enviable physique doing warm ups while training for the TV show Splash

Extra clothing: The star donned shorts over her black bathing suit

Spring in her step: The brunette jumped off the board with her hands in the air

Making a Splash: She showed impressive technique during the session

Coming soon: She will debut on screens for the show March 19

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment