Pages

Thursday, February 28, 2013

Gazeta Tema: A i shpëtuan alienët rusët nga meteori i frikshëm? (FOTO)

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
A i shpëtuan alienët rusët nga meteori i frikshëm? (FOTO)
Feb 28th 2013, 18:14

Një teori ka nisur të qarkullojë në Rusi, sipas të cilës, ka qenë pikërisht një UFO që është përplasur me meteorin që po i drejtohej Tokës, duke minimizuar efektin e përplasjes së tij, që mund të kishte qenë fatal.

Pamjet tregojnë një objekt të vogël, që është në trajektoren e meteorit. Ekspertët thonë se nuk ka pasur asnjë raportim nga ushtria ruse se ka nisur ndonjë raketë për të goditur meteorin.

"Na shpëtoi një UFO," raportohet në një media.

Meteori shpërtheu në hapësirë me 15 mars me forcën e 30 bombave bërthamore sa të Hiroshimës, duke shkaktuar dëme dhe të plagosur.

NASA përllogarit se meteori peshonte rreth 10 mijë tonë. Ai ka shpërthyer sipër maleve Urale me një forcë të barabartë me 500 kilotonë.

Ata që besojnë tek teoritë konspirative thonë se kohët e fundit janë parë disa UFO mbi Urale. Ata thonë se shpërthimi në ajër ka shpëtuar Rusië e mbarë botën nga katastrofa.

ufo

ufo 2

ufo 3

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment