Pages

Saturday, February 23, 2013

Gazeta Tema: Erdogan: Mos e diskriminoni Hakan Shukur pse tha se jam shqiptar

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Erdogan: Mos e diskriminoni Hakan Shukur pse tha se jam shqiptar
Feb 23rd 2013, 18:31

hakan-sukurIsh- futbollisti i Turqisë dhe emri më i njohur i futbollit në këtë vend, Hakan Shukur, ka deklaruar në universitetin "Mehmet Akif" se edhe ai ka origjinë shqiptare.

Por në drejtim të Shukur janë hedhur akuza dhe kritika.

Në krah të futbollistit, që është deputet i partisë në pushtet, ka dalë kryeministri Erdogan. Ai tha se Shukur i ka bërë deklaratat e tij në një universitet që mban emrin e një shqiptari, që ka bërë tekstin e himnit turk.

Ai tha: "Nuk ka asnjë futbollist që e ka veshur bluzën e kombëtares turke më shumë se ai, ose që ka shënuar më shumë gola se ai. Ata që e kritikojnë, janë diskriminues".

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment