Pages

Tuesday, February 12, 2013

Gazeta Tema: Çfarë makthi të kalosh 50 orgazma brenda një ditë (FOTO)

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Çfarë makthi të kalosh 50 orgazma brenda një ditë (FOTO)
Feb 12th 2013, 17:36

Nuk duket keq po ta dëgjosh, por po ta jetosh është një makth.

Amerikania Amanda Gryce, 22 vjeç, thotë se jeta i është shkatërruar pasi kalon me dhjetëra orgazma në ditë, që i provokohen nga gjëra krejt të zakonshme, si muzika më zë të lartë, udhëtimi me makinë e madje edhe zilet e telefonit.

Mund të ndodhë absolutisht kudo.

Shkak për këtë gjendje është sindromi PSAS, që nisi të shfaqej kur ajo ishte vetëm tetë vjeç.

Edhe pse PSAS është shumë e rrallë, mund të ketë efekt shkatërrues në jetën e njerëzve që prek.

Vitin e shkuar një 39- vjeçare, po nga Florida- SHBA, që vuante nga kjo sindromë, vrau veten pasi nuk e duronte këtë gjendje.

Amanda thotë se ndonjëherë masturbon deri në 15 herë në ditë për t'u çliruar.

"Kaloj deri në 50 orgazma në ditë. Ndodh kudo dhe kjo është shumë e turpshme. Është një torturë. Po më vret. Thjesht më duhet të buzëqesh dhe të hiqem sikur nuk po ndodh asgjë.

Kam menduar edhe vetëvrasjen. Orgazma duhet të jetë një ndjenjë e mirë, por kaq shpesh të kthehet në tmerr".

1

2

3

4

5

6

7

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment