Pages

Thursday, February 21, 2013

Gazeta Tema: Ç’aristokrat! I ankohet policisë për cilësinë e drogës

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Ç'aristokrat! I ankohet policisë për cilësinë e drogës
Feb 21st 2013, 18:36

aristokratiSi rregull, edukimi i tij privat dhe prejardhja duhet t'i kishin ardhur në ndihmë në një situatë të tillë.

Por aristokrati skocez Robert Oliphant Maxtone- Graham, ishte aq i zemëruar me faktin se bimët e hashashit që i kishin dhënë ishin të një standardi shumë të ulët sa u ankua tek policia.

Si rezultat, ish- këshilltari i qeverisë, 57- vjeçar, përfundoi duke arrestuar veten.

Maxtone- Graham kishte thirrur policinë në telefon për një zënkë me një person tjetër.

Ai u ankua tek policia se i kishin dhënë bimë kanabisi të një cilësie të dobët.

Edhe avokati i aristokratit tha se ky rast ishte i pazakontë.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment