Pages

Saturday, February 23, 2013

Gazeta Tema: Cameron nuk i lejon Obama-s të marrë Michelle-n në samit

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Cameron nuk i lejon Obama-s të marrë Michelle-n në samit
Feb 23rd 2013, 19:28

obamaKryeministri britanik, David Cameron, u ka kërkuar liderëve të G8, që të mos marrin gratë me vete në samitin e radhës, që do zhvillohet në Britaninë e Madhe.

Burimet thonë se kryeministri ka inkurajuar presidentin amerikan, Barack Obama, që të lërë gruan në shtëpi kur të niset për në samit.

Burimet shtojnë se qëllimi i kryeministrit britanik është që të inkurajohen liderët që të fokusohen në çështje si lufta ndaj evazionit fiskal, pa humbur mendjen pas grave.

Procesi është delikat dhe diplomatët kanë nisur punën, që të bindin drejtuesit e vendeve më të fuqishme në botë.

Por zyrtarët e pranojnë se do jenë të pafuqishëm që të rezistojnë nëse liderët insistojnë që të marrin me vete gratë e tyre.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment