Pages

Wednesday, February 20, 2013

Gazeta Tema: Burg për mamanë, i solli striptiste në shtëpi djalit (FOTO)

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Burg për mamanë, i solli striptiste në shtëpi djalit (FOTO)
Feb 20th 2013, 18:21

Ka djem që do e kishin dashur një mama të tillë, por amerikania Judy H. Viger, mund të dënohet me një vit burg, pasi ka punësuar një striptiste, që të kërcente në prehrin e djalit të saj 16- vjeçar.

Ajo është arrestuar dhe rrezikon të përballet me pesë akuza për rrezikim të gjendjes morale, mendore dhe fizike të fëmijës nën 17 vjeç.

Mamaja 33- vjeçare e punësoi striptisten, që performoi disa kërcime në prehrin e djaloshit në festën e ditëlindjes.

Policia nisi hetimin pasi fotot nga ditëlindja u postuan në rrjetet sociale.

Prindërit e shqetësuar, që kishin fëmijët e tyre në festë, kontaktuan policinë për t'u treguar se një striptiste kishte qenë për ditëlindje.

Edhe të tjerë djem në ditëlindje përfituan nga një kërcim në prehër nga striptistja me tanga.

1

2

3

Stripper Endangerment

5

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment