Pages

Monday, February 25, 2013

Gazeta Tema: Avioni sovjetik kthehet në një hotel luksoz (FOTO)

Gazeta Tema
Gazete e perditshme shqiptare
Avioni sovjetik kthehet në një hotel luksoz (FOTO)
Feb 25th 2013, 18:40

Një avioni i kohës së Gjermanisë Lindore, i nxjerrë nga përdorimi, është kthyer në një suitë luksoze hoteli.

Avioni sovjetik Ilyushin II-18, tani është kompletuar me xhakuzi, sauna, bar, kuzhinë luksoze dhe një ekran të sheshtë.

Kabina e pilotit ka mbetur ashtu siç ishte.

Aeroplani përdorej nga liderët e Gjermanisë Lindore.

Por sipërmarrësi holandez, Ben Thijssen, që ka në pronësi hotelsuites.nl, kishte në plan prej vitesh që të kthente në hotel një avion.

Sipërmarrësi holandez njihet për idetë e tij të çuditshme për të kthyer në hotel burgjet, anijet, etj.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment