Pages

Sunday, February 24, 2013

Gazeta SHQIP: Tre filmat që garojnë për çmimet Oskar 2013

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Tre filmat që garojnë për çmimet Oskar 2013
Feb 24th 2013, 17:57

cmimet oskarKur mbeten edhe pak orë nga ndarja e çmimeve 'Oskar' në kinematografi, në ceremoninë që do të mbahet në orët e para të së hënës me orën lokale, kanë nisur të lakohen edhe pretendentët kryesorë për të rrëmbyer vlerësimin prestigjioz.

Filmi i Ben Affleck "Argo", ai i Kathryn Bigelow "Zero Dark Thirty" dhe filmi i Steven Spielberg "Lincoln", janë përmendur si më favoritët për të marrë "Oscar" në kategorinë kryesore.

Duke u nisur nga numri i nominimeve për secilin film, 'Argo' i Ben Affleck  prin me përqindjen më të madhe për mundësinë e marrjes së çmimit kryesor. Pas tij vijnë filmat "Zero Dark Thirty" dhe "Lincoln" që ka marrë 12 nominime gjithsej.

24 shkurt 2013 (gazeta-Shqip.com)

 

Tre filmat që garojnë për çmimet Oskar 2013 burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment