Pages

Saturday, February 16, 2013

Gazeta SHQIP: Silvio Berlusconi në publik me Francesca Pascale

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Silvio Berlusconi në publik me Francesca Pascale
Feb 16th 2013, 16:39

belsuconiRevistat rozë prej disa javësh flasin për lidhjen "në distancë" mes ish-kryeministrit italian Silvio Berlusconi dhe Francesca Pascale. Pak ditë më parë ata janë shfaqur publikisht bashkë, si për të konfirmuar se historia e tyre e dashurisë shkon si jo më mirë.

Silvio Berlusconi, 76 vjeç dhe Francesca Pascale, 27 vjeç, janë shfaqur bashkë në ceremoninë e inaugurimit të ekspozitës në nderim të Alberto Sordi, aktorit të famshëm të kinemasë italiane.

Berlusconi dhe Pascale nuk kanë shkëmbyer gjeste afrimiteti, por eventi ishte shumë formal dhe ndoshta etika ka "fituar" mbi dashurinë.

16 shkurt 2013 (gazeta-Shqip.com)

Silvio Berlusconi në publik me Francesca Pascale burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment