Pages

Thursday, February 21, 2013

Gazeta SHQIP: Shkodër, goditet me mjete të forta drejtori i Albapostës, policia nis hetimet

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Shkodër, goditet me mjete të forta drejtori i Albapostës, policia nis hetimet
Feb 21st 2013, 17:27

policia-shkoderDrejtori i Albapostës së Shkodrës është plagosur me mjete të forta në momentin që ka qenë duke dalë nga zyra. Shkëlzen Berisha, 45 vjeç është dërguar në spitalin rajonal të Shkodrës nga ku konfirmohet se është jashtë rrezikut për jetën.

Policia nuk ka mundur të identifikojë autorin e plagosjes dhe motivet e saj. Berisha ka deklaruar se nuk e ka parë personin që e ka sulmuar sapo ka dal nga ambientet e postës, pasi ai është larguar me shpejtësi. Nuk dihet ende nëse ngjarja ka lidhje me detyrën e Berishës apo me ndonjë konflikt personal të tij.

21 shkurt 2013 (gazeta-Shqip.com)

Shkodër, goditet me mjete të forta drejtori i Albapostës, policia nis hetimet burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment