Pages

Friday, February 22, 2013

Gazeta SHQIP: SHKB çon dy doganierë dhe një shofer autobusi në pranga, bënin regjistrime fiktive

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
SHKB çon dy doganierë dhe një shofer autobusi në pranga, bënin regjistrime fiktive
Feb 22nd 2013, 17:11

ne pranga per korrupsionShërbimi i Kontrollit të Brendshëm ka arrestuar dje dy punonjës policie në pikat kufitare në Portin e Durrësit dhe pikën kufitare të Kakavijës. Në prangat e policisë është vënë edhe një shofer autobusi i linjës Tiranë-Athinë.

Sipas burimeve policore, arrestimi i 3 personave u bë pasi akuzohen se në bashkëpunim me njëri-tjetrin regjistronin shtetas fiktivisht në pikat kufitare për përfitime monetare, të cilët nuk ndodheshin në territorin e Shqipërisë.

Ndaj tre të arrestuarve rëndojnë akuzat për "korrupsion pasiv" si dhe "falsifikim të vulave, stampave ose formularëve", vepra të kryera në bashkëpunim.

22 shkurt 2013 (gazeta-Shqip.com)

SHKB çon dy doganierë dhe një shofer autobusi në pranga, bënin regjistrime fiktive burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment