Pages

Saturday, February 16, 2013

Gazeta SHQIP: Ronaldo kthehet në formë (foto)

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Ronaldo kthehet në formë (foto)
Feb 16th 2013, 18:00

ronaldoRonaldo më në fund në formë perfekte. Ai ka postuar një foto në Instagram ku shfaqet (më në fund) i dobët.

Fenomeni i futbollit, nga fundi i shtatorit deri në mes të dhjetorit 2012, morri pjesë në reality show brazilian Medida Certa (Masa e duhur), që e detyroi të humbte më tepër se 17 kg (nga 118,4 në fillim shkoi në 101,05 në pjesën e fundit të programit).

Mesa duket Ronaldo ka vazhduar të kujdeset për formën fizike dhe tashmë është rikthyer si dikur.

 

 

 

 

 

16 shkurt 2013 (gazeta-Shqip.com)

 

Ronaldo kthehet në formë (foto) burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment