Pages

Sunday, February 24, 2013

Gazeta SHQIP: Rihana shijon pushime të çmendura në Hawai

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Rihana shijon pushime të çmendura në Hawai
Feb 24th 2013, 20:02

rihana ne plazh

Pak ditë më parë ajo festoi 25 vjetorin e lindjes në krahët e të dashurit të saj, Chris Brown dhe zgjodhi pikërisht Hawain e mrekullueshëm për ta bërë këtë.

rihana ne plazh.jpg1

 

Por duket se Riahana ka përfituar të shijojë plazhin dhe diellin mrekullueshëm edhe për disa ditë të tjera. Këngëtarja është fotografuar në shoqërinë e një mashkulli tjetër teksa argëtohej duke bërë ski në ujë.

rihana ne plazh.jpg2

Pa make up, e veshur me jelekun e skive ujore dhe një palë bikini pink, 25 vjeçarja dukej tërësisht e relaksuar teksa shijonte pushimet e saj hauajane dhe nxirrte në pah sportivitetin që e karakterizon.

rihana ne plazh.jpg1.jpg3

24 shkurt 2013 (gazeta-Shqip.com)

 

Rihana shijon pushime të çmendura në Hawai burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment