Pages

Tuesday, February 19, 2013

Gazeta SHQIP: Raffaella Fico në Twitter: “Jam për bukuri!”

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Raffaella Fico në Twitter: "Jam për bukuri!"
Feb 19th 2013, 18:27

Foto-Raffaella-Fico-e-Pia-Chi“Do ju përgjigjen në dialektin napoletan… Jam për bukuri!”. Kështu ka shkruar Raffaella Fico në Twitter, duke iu përgjigjur fansave kurioz që e kanë pyetur se si po kalon Fico dhe vogëlushja Pia pas rikthimit në Itali të SuperMario.

Ky i fundit nuk është kujtuar për të takuar vajzën e tij dhe ditët e fundit është shfaqur vetëm me modelen Fanny Robert Neguesha.

Pavarësisht se SuperMario nuk mungon asnjë ditë në kronikat rozë, bukuroshja Fico duket se po e përballon situatën "pa u turbulluar" dhe duke buzëqeshur.

19 shkurt 2013 (gazeta-Shqip.com)

 

Raffaella Fico në Twitter: “Jam për bukuri!” burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment