Pages

Wednesday, February 27, 2013

Gazeta SHQIP: Mila Kunis: Fama më ka detyruar të censurojë veten

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Mila Kunis: Fama më ka detyruar të censurojë veten
Feb 27th 2013, 19:20

mila kunis, revista

Karriera e saj ka njohur rritje të vazhdueshme kohët e fundit, por Mila Kunis është bërë veçanërisht e njohur dhe është vënë në qendër të medieve pas lidhjes me ish bashkëshortin e Demi Moore, aktorin Ashton Kutcher.

mila kunis, revista.jpg1

Vetë aktorja ka rrëfyer në një intervistë për revistën 'Marie Claire', se rritja e vëmendjes së medias ndaj saj pas lidhjes me Kutcher e ka detyruar që shpesh herë ta censurojë veten.

kunis-kutcher

Kunis ka realizuar edhe një set fotografish për revistën, ku shfaqet me make up të rendë që i nxjerr veçanërisht në pah sytë dhe shikimin shumë të veçantë që e karakterizon.

27 shkurt 2013 (gazeta-Shqip.com)

Mila Kunis: Fama më ka detyruar të censurojë veten burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment