Pages

Monday, February 18, 2013

Gazeta SHQIP: Meksikë, prifti Superman “qëllon” mbi besimtarët

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Meksikë, prifti Superman "qëllon" mbi besimtarët
Feb 18th 2013, 16:59

prifti 5 prifti prifti 1 prifti 2 prifti 3 prifti 4

Prifti katolik, Humberto Alvarez, po bëhet gjithmonë e më i famshëm në Meksikë, për shkak të metodave të tij jo shumë tradicionale. Gjatë meshës në kishën e Saltillo, në shtetin e Coahuila, ai sajon gjithmonë lojëra të reja. "Shpikja" e tij e fundit ka qenë stampimi i Superman në veshjen e klerikut, ndërkohë që ka bekuar besimtarët me një pistoletë me ujë. Alvarez thotë se përpiqet të gjejë metoda të ndryshme për të tërhequr fëmijët në meshën e së dielës dhe duket se ja ka arritur me sukses.

18 shkurt 2013 (gazeta-Shqip.com)

Meksikë, prifti Superman “qëllon" mbi besimtarët burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment