Pages

Friday, February 15, 2013

Gazeta SHQIP: Mariah Carey në vaskë me…qenin

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Mariah Carey në vaskë me…qenin
Feb 15th 2013, 17:13

mariah carey

Këngëtarja amerikane, Mariah Carey ka postuar në Twtitter një foto ku shihet tek lahet në vaskë, në përgatitje për të festuar Shën Valentinin me bashkëshortin e saj, Nick Cannon.

mariah carey 1

Por, në këto moment mesa duket një mysafir i pa ftuar është kredhur në ujin me shkumë të vaskës, dhe ai është pikërisht qeni i saj, Jill E i cili mesa duket ka dashur të përfitojë për të luajtur pak me të.

mariah carey 2

Këngëtarja shihet e zhytur në një vaskë të ndriçuar me qirinj dhe me një gotë shampanjë pranë, një ambient ky shumë romantik për t'i paraprirë natës së Shën Valentinit me njeriun e saj të dashur.

15 shkurt 2013 (gazeta-Shqip.com)

 

Mariah Carey në vaskë me…qenin burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment