Pages

Monday, February 25, 2013

Gazeta SHQIP: Lindje e Mesme, frikë për kryengritje të re palestineze

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Lindje e Mesme, frikë për kryengritje të re palestineze
Feb 25th 2013, 19:24

A Palestinian protester uses a sling shot to throw a stone at Israeli soldiers and border policemen during clashes near NablusPalestinezë të armatosur dhe të maskuar qëlluan në ajër gjatë ditës së djeshme ndërsa mijëra vetë marshuan në Bregun Perëndimor për funeralin e një të burgosuri që vdiq në burgjet e Izraelit pasi mbajti një grevë të gjatë urie ndërsa frika është rritur se Izraeli mund të përballet me një kryengritje tjetër në tokat e pushtuara palestineze.

Vdekja e Arafat Jaradat të shtunën dhe një grevë urie nga katër të burgosur të tjerë palestinezë kanë rritur tensionin në territorin e pushtuar ndërsa ka patur përleshje të shumta mes palestinezëve që godasin me gurë dhe ushtarëve izraelitë të armatosur deri në dhëmbë.

Trupat e Izraelit janë vendosur në alarm dhe kanë zënë pozicione pranë fshatit të vendlindjes të të burgosurit që vdiq por frika është se përleshje më të ashpra mund të përjetohen ditët e ardhshme.

Lindje e Mesme, frikë për kryengritje të re palestineze burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment