Pages

Tuesday, February 19, 2013

Gazeta SHQIP: Lady Gaga prezanton në Twitter Emma, karrocën me rrota

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Lady Gaga prezanton në Twitter Emma, karrocën me rrota
Feb 19th 2013, 18:17

502896_gaga-sedia-rotelleLady Gaga është detyruar të lëviz me karrocë me rrota pas operacionet që bëri në ije, çka e detyroi të anulonte  koncertet e turneut. Prezantimin e "mikeshës" së saj e ka bërë vetë Gaga në Twitter, ku ka postuar një foto me shënimin: karroca quhet “Emma”. Miss Germanotta është shprehur e “shkatërruar” për çfarë ka ndodhur.

“Kam fshehur për shumë kohë pasojat e dhimbshme të një rrëzimi në skenë, por muajt e fundit situata u përkeqësua. Shpresoj vetëm të shërohem. Ia kam fshehur edhe stafit tim dhe më vjen shumë keq për atë që u kam shkaktuar fansave të mi", ka thënë Lady Gaga.

19 shkurt 2013 (gazeta-Shqip.com)

Lady Gaga prezanton në Twitter Emma, karrocën me rrota burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment