Pages

Wednesday, February 27, 2013

Gazeta SHQIP: Ironia e “Bild” për zgjedhjet italiane: “Pica katër stanjacionet”

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Ironia e "Bild" për zgjedhjet italiane: "Pica katër stanjacionet"
Feb 27th 2013, 17:58

pica e italiseE përditshmja gjermane 'Bild' i ka kushtuar një faqe më vete zgjedhjeve italiane ku shprehet ironia për rezultatet e fundit në to.

Një picë e quajtur "Pizza Quattro Stagnazioni", e ndarë në katër racione në të cilat janë vendosur liderët Bersani, Berlusconi, Grillo dhe Monti nuk lë vend për ekuivokë.

"Fatet e Italisë janë në duart e dy klounëve, shkruan gazeta, – një plaku me fytyre të fryrë si tullumbace, aq i fuqishëm sa mund të bllokojë çdo lloj ligji dhe një klouni tjetër, më të ri, që të vetmen pikë në programin e tij ka "jo për gjithçka".
27 shkurt 2013 (gazeta-Shqip.com)

 

Ironia e "Bild" për zgjedhjet italiane: "Pica katër stanjacionet" burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment