Pages

Wednesday, February 20, 2013

Gazeta SHQIP: Irina Shayk, imazhi i koleksionit të Beach Bunny (foto)

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Irina Shayk, imazhi i koleksionit të Beach Bunny (foto)
Feb 20th 2013, 17:19

irina 3 irina irina1 irina2 irina4 irina5 irina6 irina7 irina8 irina9

Irina Shayk sfidon të ftohtin dhe duket se po “përgatitet” për verën. Bukuroshja ruse, një ndër modelet më të paguara, është zgjedhur si imazhi i linjës Beach Bunny. Ajo ka promovuar linjën e re të rrobave të banjës me një set fotografik të jashtëzakonshëm. Irina i ka dhuruar të fejuarit të saj, futbollistit Cristiano Ronaldo dhe fansave të saj, imazhe të mrekullueshme, ku ajo shfaqet sharmante dhe seksi.

20 shkurt 2013 (gazeta-Shqip.com)

Irina Shayk, imazhi i koleksionit të Beach Bunny (foto) burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment