Pages

Monday, February 18, 2013

Gazeta SHQIP: Blu Ivy “kopje” e të atit, Jay Z

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Blu Ivy "kopje" e të atit, Jay Z
Feb 18th 2013, 16:42

beyonceVogëlushja Blu Ivy ka mbushur 1 vjeç dhe mami Beyoncé shfaqet e lumtur teksa ua prezanton fansave të saj. Fotoja e Beyoncé me vogëlushen e saj, të lindur nga lidhja me Jay Z, po bën xhiron e botës në internet. Vogëlushja duket qartë se i ngjan të atit, e në internet nuk kanë munguar batutat e tipit: babi Jay Z mund të rrijë i qetë, duket që është i ati.

Së shpejti jeta e Blu Ivy dhe prindërve të saj do të bëhet dokumentar. Disa kanale televizive amerikane kanë ofruar shifra astronomike për të ndjekur me telekamera jetën e përditshme të Beyoncé, Jay Z dhe vogëlushes së tyre, Blu Ivy.

18 shkurt 2013 (gazeta-Shqip.com)

 

Blu Ivy “kopje” e të atit, Jay Z burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment