Pages

Saturday, February 23, 2013

Gazeta SHQIP: Biletat për koncertin e Beyonce ‘avullojnë’ për 10 minuta

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Biletat për koncertin e Beyonce 'avullojnë' për 10 minuta
Feb 23rd 2013, 18:47

beyonce turBiletat e turit koncertor në Britaninë e Madhe të Beyonce janë shitur për një kohë rekord brenda 10 minutash, duke lënë të zhgënjyer shumë fansa të këngëtares që nuk kenë mundësi të ndjekin live idhullin e tyre.

Shitja e biletave për 'Mrs Carter Show World Tour' nisi të shtunën në mëngjes dhe vetëm pas 10 minutash u bë e ditur se nuk kishte mbetur më asnjë vend i lirë.

Tashmë fansave të shumtë të këngëtares, që mbetën pa gjë do t'u duhet të paguajnë deri në 660 paund në eBay për të siguruar një biletë.

Turi koncertor i këngëtares 32 vjeçare nis në Birmingham, më 26 prill dhe parashikohet të jetë një sukses i vërtetë.

23 shkurt 2013 (gazeta-Shqip.com)

 

Biletat për koncertin e Beyonce 'avullojnë' për 10 minuta burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment