Pages

Tuesday, February 26, 2013

Gazeta SHQIP: Bar Rafaeli “rekrutohet” nga qeveria izraelite

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Bar Rafaeli "rekrutohet" nga qeveria izraelite
Feb 26th 2013, 18:27

bar-refaeli-hot-high-quality-bikini-hot-299448020Top modelja Bar Refaeli është “rekrutuar" nga ministria e jashtme izraelite, e cila e ka bindur të marrë pjesë në një filmim humoristik, që zgjat 2 minuta dhe do të shpërndahet në Web.

Lajmi është bërë i ditur nga gazeta filo-qeveritare “Israel ha-Yom”, sipas së cilës spoti do të jetë i përqendruar në shpikjet izraelite më të përhapura në botë, që nga bujqësia deri tek kibernetika.

Mësohet se Refaeli nuk ka kërkuar asnjë shpërblim për këtë shërbim.

 

 

 

 

 

 

 

 

26 shkurt 2013 (gazeta-Shqip.com)

Bar Rafaeli "rekrutohet" nga qeveria izraelite burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment