Pages

Sunday, February 17, 2013

Gazeta SHQIP: Anna Falchi: “Carla Bruni e trishtueshme si një sekretare”

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
Anna Falchi: "Carla Bruni e trishtueshme si një sekretare"
Feb 17th 2013, 18:53

Anna-FalchiAnna Falchi nuk i ka kursyer komentet për edicionin e 63-të të Festivalit të Sanremo. E kur flitet për Festival, përveç muzikës dhe këngëve, flitet edhe për personazhe, histori dhe gossip. Kështu ndër argumentet është edhe ish-zonja e parë e Francës, Carla Bruni, e cila ka luajtur në skenën e Ariston, gjatë natës së dytë të festivalit.

“Për Carla Bruni ndjej vetëm trishtim. Çfarë bën që vjen në Itali? Askush s'ka ndërmend t'ia blej albumin. Është  e stonuar dhe e veshur trishtueshëm, duket si sekretare. Me paratë që ka duhet të ishte pak më shumë Glamour!

Carla Bruni ka bërë operacione plastike, e sigurt. Nuk e kuptoj pasigurinë e atyre që bëjnë operacione, sidomos për një si ajo, me gjithë suksesin që ka pasur në të gjithë fushat. Dje kishte një faqe ndryshe nga tjetra. Çfarë trishtimi", ka thënë Anna për mikrofonin e M2O.

17 shkurt 2013 (gazeta-Shqip.com)

Anna Falchi: “Carla Bruni e trishtueshme si një sekretare" burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment