Pages

Thursday, February 28, 2013

Gazeta SHQIP: 40-vjeçarja Karmen Elektra, në formë të shkëlqyer 15 vjet pas ‘Baywatch’

Gazeta SHQIP
...e përditshme e pavarur
40-vjeçarja Karmen Elektra, në formë të shkëlqyer 15 vjet pas 'Baywatch'
Feb 28th 2013, 19:25

karmen elektra

Aktorja 40 vjeçare Karmen Elektra që u bë veçanërisht e njohur për rolin e saj në telefilmin Baywatch 15 vjet më parë duket në formë të shkëlqyer fizike.

Pasi i dha fund romancës me Simon Cowell aktorja tashmë singëll, ka shprehur dëshirën për t'i dhënë familje një fëmije jetim, duke e adoptuar.

karmen elektra.jpg1

Duke folur për gazetën 'In Touch Weekly', ajo u shpreh se është e hapur për të adopuar një fëmijë. "Puna ka qenë prioritet gjatë vitit të fundit për mua, por jam e hapur ndaj idesë për të adoptuar një fëmijë. Unë i dua shumë fëmijët", u shpreh aktorja.

Karmen ka pozuar me kostumin e famshëm të Baywatch dhe format e saj dukeshin njësoj si 15 vjet të shkuara kur interpretonte në telefilm.
"Ndihem më mirë tani sesa kur isha 25 vjeçe", tha aktorja për gazetën.

28 shkurt 2013 (gazeta-Shqip.com)

 

40-vjeçarja Karmen Elektra, në formë të shkëlqyer 15 vjet pas 'Baywatch' burimi: Gazeta S H Q I P Gazeta SHQIP Abonohuni me Email

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment