Pages

Wednesday, February 13, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Xhamitë e reja, shqetësime në Maqedoni

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Xhamitë e reja, shqetësime në Maqedoni
Feb 13th 2013, 17:25

Foto IlustrueseSHKUP- Maqedonia mund të ketë nevojë të ndjekë shembullin e Zvicrës, duke ndaluar kështu ndërtimin e xhamive të reja në vend. Kështu shkruan sot agjencia maqedonase e lajmeve MINA. Nëse Zvicra e bëri këtë dhe pjesa tjetër e botës e duartrokiti, atëherë pse nuk mund ta bëjmë edhe ne, pyet MINA? Duhet të theksohet se [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/13/xhamite-e-reja-shqetesime-ne-maqedoni/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment