Pages

Monday, February 25, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Vrasja e Kryekomisarit, Dritan Lamaj, arrestohen 2 të dyshuar në Selanik

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Vrasja e Kryekomisarit, Dritan Lamaj, arrestohen 2 të dyshuar në Selanik
Feb 25th 2013, 17:59

Makina ku u vra Dritan LamajArben Frroku dhe Jak Jaku janë dy të dyshuarit e arrestuar për vrasjen e ish-shef të Komisariatit Nr.6 Dritan Lamaj, i cili u qëllua me 12 plumba para shtëpisë së tij një ditë më parë. Arrestimi i tyre është bërë në Saleanik të Greqisë rreth ores 14:30 te dites se sotme. Njeri prej te arrestuarve, [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/25/vrasja-e-dritan-lamaj-arrestohet-2-te-dyshuar-ne-selanik/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment