Pages

Monday, February 11, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Tiranë, vjedhjet, policia arreston 13 persona

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Tiranë, vjedhjet, policia arreston 13 persona
Feb 11th 2013, 16:19

Foto IlustrueseTIRANE- Brenda 48 orëve të fundit policia njoftoi se ka arrestuar 13 shtetas pasi akuzohen për vjedhje. Në një deklarartë për shtyp, policia e Kryeqytetit tha se, në vjim të shumë operacioneve të suksseshme, brenda 48 orëve të fundit kanë arritur të identifikojnë dhe të arrestojnë në kushtet e flagrancës 13 shtetas për veprat penale [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/11/vjedhjet-policia-arreston-13-persona/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment