Pages

Monday, February 18, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Thaçi: Kosova dërgoi mesazhin se po ecën e sigurt në rrugën euro-atlantike

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Thaçi: Kosova dërgoi mesazhin se po ecën e sigurt në rrugën euro-atlantike
Feb 18th 2013, 16:27

thacPRISHTINE- Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Republikës së Kosovës shprehu mirënjohjen më të lartë për organizimin e manifestimeve, siç i quajti ai,  madhështore, me rastin e pesë vjetorit të pavarësisë së Kosovës. "Ne kurorëzuam dinjitetshëm ëndrrën shekullore të qytetarëve të Kosovës para pesë vitesh, prandaj dje dhe sot [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/18/thaci-kosova-dergoi-mesazhin-se-po-ecen-e-sigurt-ne-rrugen-euro-atlantike/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment