Pages

Wednesday, February 27, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Thaç: Nuk do të ketë ‘Republika Serpska’ në veri

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Thaç: Nuk do të ketë 'Republika Serpska' në veri
Feb 27th 2013, 18:39

Thaç duke folur per Zerin e AmerikesPRISHTINE- Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, tha në një intervistë për Zërin e Amerikës se krijimi i asociacionit të komunave me shumicë serbe në Kosovë është paraparë me dokumentet në fuqi në vend dhe nuk nënkupton kurrfarë trajtimi të veçantë për serbët në veri. Në intervistën dhënë në Prishtinë, kryeministri Thaçi flet për bisedimet për [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/27/thac-nuk-do-te-kete-republika-serpska-ne-veri/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment