Pages

Saturday, February 16, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Terminali i pasagjerëve në Tiranë, kompania italiane i dorëzon Bashkisë studimin e fizibilitetit

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Terminali i pasagjerëve në Tiranë, kompania italiane i dorëzon Bashkisë studimin e fizibilitetit
Feb 16th 2013, 15:59

fototerminalTIRANE- Bashkia e Tiranes ka marre ne dorezim studimin e fizibilitetit dhe termat e referencës për koncesionin e terminalit të ri të pasagjerëve në Tiranë nga kompania italiane "Ital – Ferr". Sipas bashkise, terminali është  pjesë e një strategjie të gjerë të transportit urban i cili do t'u japë zgjidhje nevojave urgjente për përmirësimin e [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/16/terminali-i-pasagjereve-ne-tirane-kompania-italiane-i-dorezon-bashkise-studimin-e-fizibilitetit/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment