Pages

Saturday, February 16, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Shkodër, vritet me armë zjarri 50 vjeçari

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Shkodër, vritet me armë zjarri 50 vjeçari
Feb 16th 2013, 16:30

shkoder-policiaSHKODER- Nje person eshte vrare me arme zjarri ne Shkoder. Ngjarja ka ndodhur pasdite, ne vendin e njohur si Ura e Thive. Sipas te dhenave te para, mesohet se viktime ka mbetur shtetasi Gjon Gjeka. Policia ka nisur hetimet per zbardhjen e ngjares, identifikimin dhe kapjen e autorit. Nga hetimet e para, viktima rezulton person [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/16/shkoder-vritet-me-arme-zjarri-nje-person-2/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment