Pages

Tuesday, February 12, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Shëndetësia, Rama: Skema e sigurimeve ka falimentuar. Ne, shërbim për të gjithë

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Shëndetësia, Rama: Skema e sigurimeve ka falimentuar. Ne, shërbim për të gjithë
Feb 12th 2013, 16:35

RamaKreu i Partisë Socialiste, Edi Rama gjatë një tryeze “Gratë dhe shëndetësia” tha se shërbimi i sotëm shëndetësor është tërësisht i padrejtë. Sipas tij skema nuk duhet të bazohet tek sistemi i sigurimeve, por tek parimi që shëndeti është një e mirë publike dhe jo mall, dhe për këtë të mirë publike garant do të [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/12/shendetesia-rama-skema-e-sigurimeve-ka-falimentuar/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment