Pages

Tuesday, February 19, 2013

Gazeta Panorama ONLINE: Rihana provokon sërish!

Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit
Rihana provokon sërish!
Feb 19th 2013, 17:54

Rihana2Rihana ka provokuar edhe njëherë fansat e saj nëpërmjet fotografive të bëra publike në internet. Së fundi ajo shfaqet vetëm me bikini, dhe sërish me cigare. Në shumë prej fotove të fundit nga jeta e saj private, Rihana është shfaqur me cigare, duke marrë shpesh kritika edhe nga koleget e saj. Fotot janë publikuar në [...]

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/02/19/rihana-provokon-serish/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment